Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Επόμενος αντίπαλος του Θρύλου η Λουντογκόρετς


Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού νικώντας την και στο Αζερμπαϊτζάν και συνεχίζει την πορεία του προς τους ομίλους του Champions League, που είναι και ο μεγάλος του στόχος. Για την ομάδα του Πειραιά ήταν πολύ σημαντική η διαδικασία με τους Αζέρους, διότι με αυτή την πρόκριση ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει πλέον την ευρωπαϊκή του παρουσία μέχρι τον Δεκέμβριο. 

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μία σειρά. Ο Ολυμπιακός στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League θα βρει απέναντι του τη Λουντογκόρετς με το πρώτο ματς να γίνεται στις 3 Αυγούστου (22:00) στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς στις 10 Αυγούστου στη Βουλγαρία (21:00)

Πριν καν παίξει με τη βουλγαρική ομάδα, όμως, θα μάθει τον αντίπαλο του στα play off του Champions League. Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση και ο Ολυμπιακός θα ξέρει από ποιο ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι οι Πειραιώτες μέχρι τον Δεκέμβριο θα παίζουν σίγουρα στην Ευρώπη

Συγκεκριμένα εάν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Λουντογκόρετς θα συνεχίσει στα play off του Europa League και αν δεν τα καταφέρει ούτε εκεί θα μπει στους ομίλους του Conference League. Φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά είναι σημαντικό για την ομάδα να ξέρει ότι έχει σίγουρη την ευρωπαϊκή της παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: