Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Στην "ερυθρόλευκη" λίστα ο Λυκογιάννης


Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και από το κάδρο του δεν έχει βγει ο Μπάμπης Λυκογιάννης που έχει πολλούς θαυμαστές στην ομάδα. Βέβαια, υπάρχει ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα παίκτη από Λάτσιο και Νάπολι, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Έτσι ο διεθνής αμυντικός συνεχίζει την προετοιμασία με την Κάλιαρι. 
Το θέμα είναι πως την περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Σαρδηνίας πήρε δανεικό, από την Ίντερ, τον Νταλμπέρτ. Τον αριστερό μπακ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα μπήκε και οψιόν αγοράς στα 7 εκατ. ευρώ. Ποσό που αναμφίβολα δεν αντιστοιχεί στην οικονομική δύναμη της Κάλιαρι! 
Όπως και να έχει ο Νταλμπέρτ πήγε για να πάρει θέση βασικού. Και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τον Λυκογιάννη, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει ανανεώσει και το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι Ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν έχει βγάλει από την λίστα του τον διεθνή άσο, για τον οποίο έχει μιλήσει ανοικτά και ο Φρανσουά Μοντέστο. 
Το θέμα είναι αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να κάνει κίνηση. Δηλαδή αν και ο Λυκογιάννης θέλει να γυρίσει, αφού στις αρχές του καλοκαιριού δεν ήταν θετικός. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Για το αν αλλάξει τις σκέψεις του. Σίγουρα περιμένει κάτι καλό από το καμπιονάτο. Με βάση και τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: