Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

"Θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία"


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, με τους διοικητκούς ηγέτες του Ολυμπιακιού.  Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για αυτούς. Με την σειρά τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εμφανίστηκαν σίγουροι ότι θα υπάρχει μία καλή συνεργασία για το καλό του μπάσκετ.

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος επισήμανε.. «Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ.Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση». Ερωτηθείς αν θα μεσολαβήσουν άλλα δέκα χρόνια για να περάσουν ξανά το κατώφλι των γραφείων της ΕΟΚ, απάντησε χαμογελώντας: «Όχι ελπίζω πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο και πως θα ερχόμαστε πιο συχνά, σε καλό πνεύμα πάντα».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επισήμανε: Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες του οργανισμού του Ολυμπιακού, ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα του χώρου του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά παράλληλα αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις Εθνικές ομάδες να προχωρήσουν ώστε να είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη. Και όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες. Φαντάζομαι και εγώ ως πρόεδρος είμαι ευπρόσδεκτος στον χώρο τον δικό σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: