Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

«Είμαι... πεινασμένος για να παίξω»


Ο Μιχάλ Καρμπόβνικ ήρθε το καλοκαίρι δανεικός από την Μπράιτον στον Ολυμπιακό, με τον 20χρονο Πολωνό να μετράει μέχρι στιγμής πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός μπακ έχει να αγωνιστεί από τις 26 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι των Πειραιωτών στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Καρμπόβνικ δήλωσε «πεινασμένος» και έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει στην ομάδα και να ξανακερδίσει τη θέση του στο rotation.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρμπόβνικ:

Για το πώς περιμένει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση, θέλω να παίζω και να νιώσω αυτό το αίσθημα. Είμαι πεινασμένος για να παίξω, ανυπομονώ. Χρειάζομαι να πάρω ξανά την ευκαιρία και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω».

Για τον Πάολο Σόουζα που είπε ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις: «Ναι, είναι σωστό. Έπαιξα στην πρώην μου ομάδα έπαιξα σε πολλές θέσεις στο κέντρο, αριστερός και δεξιός μπακ οπότε θεωρώ ότι είμαι ικανός να το ξανακάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: