Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Οι ενστάσεις του Ολυμπιακού για τα νέα μέτρα


Με το... βλέμμα σε 15 μέρες! Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ο οποίος ανέφερε ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω το μέτρο του ορίου των θεατών στο 10 % της πληρότητας των γηπέδων, με όριο τα 1.000 άτομα, όμως δεσμεύτηκε ότι θα τα επανεξεταστούν σε 15 μέρες, με ορίζοντα να εξεταστεί και το αίτημα για είσοδο σε ποσοστό 50 % των φιλάθλων ή των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας σε αγώνες της Super League.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς διατύπωσε τρεις... ενστάσεις κατά του 10 %. Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε:

«1) Δεν είναι δυνατόν να διαχωρίζονται οι θεατές σε δυο κατηγορίες, σε θεατές των γηπέδων και σε θεατές των άλλων θεαμάτων (κινηματογράφων, θεάτρων κτλ). Επίσης, πρόσθεσε ότι εξαιτίας αυτού οι φίλαθλοι αισθάνονται αδικημένοι.

2) Οι ομάδες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να εφαρμόζουν τα μέτρα και να κάνουν ελέγχους.

3) Τι θα γίνει με τον κόσμο που τις ώρες των αγώνων θα συνωστίζεται σε καφετέριες και καταστήματα έξω από τα γήπεδα αλλά και σε όλες τις καφετέριες και όλα τα καταστήματα που έχουν τις συνδρομητικές πλατφόρμες για να βλέπει τους αγώνες της Super League;»

Στη συνάντηση με τον Πλεύρη, πλην του Καραπαπά, έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: