Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Το νέο... διαμάντι του Ολυμπιακού από Γαλλία


Σε συμφωνία για την παραχώρηση του Αμπντουλαγιέ Νταμπό προχώρησαν η Ναντ και ο Ολυμπιακός με τους Πειραιώτες να κάνουν δικό τους ένα ακόμη ταλέντο από τη Γαλλική αγορά.

Ασταμάτητα είναι τα χτυπήματα των «ερυθρολεύκων» στην αγορά τις τελευταίες ημέρες. Μόλις σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Ζοάο Καρβάλιο ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποκτήθηκαν οι Μπαντιαγκού Φαντιγκά και Ντιμπί Κεϊτά. Σήμερα Ελληνικό έδαφος θα πατήσει και ο 20χρονος Γάλλος, Αμπντουλαγιέ Νταμπό του οποίου η πτήση αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα στις 16:25, σήμερα Σάββατο 29/1. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό.

Ο Νταμπό αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Ναντ στην οποία είναι μέλος από το 2014. Έχει περάσει από όλα τα τμήματα των ακαδημιών της Ναντ και πλέον αγωνίζεται στη Β’ ομάδα έχοντας σημειώσει φέτος 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα της Championnat National 2.  Το προηγούμενο έτος δοκιμάστηκε για 6 μήνες και στην ομάδα της Γιουβέντους κάτω των 23, από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να πιστεύει πολύ στο ταλέντο του καθώς το συμβόλαιο το οποίο αναμένεται να υπογράψει θα έχει ισχύ μέχρι το 2026.

Δεν υπάρχουν σχόλια: