Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ετοιμοπόλεμος ο Ανδρέας Μπουχαλάκης


Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/1, 19.30), καθώς οι λύσεις πλέον είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές που είχε στα προηγούμενα ματς του Ιανουαρίου. 

Βέβαια, εκείνο που δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας. Για παράδειγμα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα στον Ρέντη από τις αρχές της εβδομάδας. Αρκούν όμως οι πέντε προπονήσεις για να του δώσουν το... διαβατήριο για την ενδεκάδα της Κυριακής (30/1, 19.30); 

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να προτιμάει ξανά το 3-4-3. Κατά συνέπεια, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για να βρεθεί στην ενδεκάδα, θα πρέπει να βγει έξω ένας εκ των Εμβιλά ή Μαντί Καμαρά. Έχει πιθανότητες λοιπόν ο Κρητικός χαφ να αφήσει κάποιον εκ των δύο εκτός αρχικού σχήματος; Βάσει των όσων μας έχει δείξει ο Μαρτίνς στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι, δύσκολα βάζει έναν ποδοσφαιριστή που έχει να αγωνιστεί 20-25 μέρες κατευθείαν στην ενδεκάδα και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο και απαιτητικό παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι ο Μπουχαλάκης είχε τραυματιστεί στις 5 Ιανουαρίου στο 0-0 της Ριζούπολης. Από τότε και έως το ματς της Τούμπας θα έχουν περάσει 25 μέρες. Κομματάκι δύσκολο φαντάζει να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Εμβιλά ή ο Μαντί Καμαρά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: