Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ευχαριστημένος με Καρβάλιο και Κίτσο ο Μαρτίνς


Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0 παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον Ζοάο Καρβάλιο, τον Κίτσο, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή αντίδραση που είχε η ομάδα του. Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τον Καρβάλιο: «Ο Ζοάο προσαρμόζεται κάθε φορά ολοένα και περισσότερο. Όσο παίρνει χρόνο συμμετοχής, τόσο καλύτερη είναι η παρουσία του. Σήμερα δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από τον Καρβάλιο, αλλά απ’ όλη την ομάδα. Έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι, με μεγάλη κατοχή, αλλά το μοναδικό αρνητικό είναι το σκορ που έπρεπε να είναι μεγαλύτερο».

Για το αν ο Κίτσος κόβει οποιαδήποτε συζήτηση ενόψει καλοκαιριού για περαιτέρω ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε τώρα για μεταγραφές, γιατί μόλις έκλεισε η αγορά η χειμερινή. Είναι πολύ νωρίς να γίνει τέτοια κουβέντα. Έχουμε πάντα αξιόλογους παίκτες και για αυτό βρίσκονται εδώ. Ο Κίτσος είναι ένα παιδί που έχει εξελιχθεί πολύ και έχει πολύ μεγάλο περιθώριο εξέλιξης ακόμα. Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι ώριμος παίκτης, αλλά χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσει εμπειρία. Έχουμε δει πολύ καλά δείγματα στην προσωπικότητά του. Είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και δυνατή προσωπικότητα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε να δουλεύει έτσι για να συνεχίσει να εξελίσσεται».

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι σε διάρκεια και αν ήταν η καλύτερη απάντηση μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να αντιδράσουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα το κάναμε, γιατί ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Οι πρωταθλητές αυτό κάνουν. Σηκώνουν πολύ γρήγορα το κεφάλι και συνεχίζουν να δουλεύουν. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και το καταφέραμε να αντιδράσουμε έτσι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, παίρνοντας μία νίκη και αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: