Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Χωρίς Σωκράτη η αποστολή του Ολυμπιακού


Ο Ολυμπιακός, μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, στρέφει, πλέον, την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την Κυριακή το βράδυ (27/2, 19:30) τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ρόνι Λόπες, όπως επίσης και οι Κώστας Φορτούνης και Θανάσης Ανδρούτσος, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Β απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για τη Super League 2. Ο Ρόνι Λόπες, να σημειωθεί, έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, που δεν επιτρέπει στον προπονητή του να τον υπολογίζει, ενώ ο Σωκράτης μένει εκτός για λόγους ροτέισον, όπως είχε γίνει πρόσφατα και με τον Κώστα Μανωλά.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: