Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Με το βλέμμα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας


Το πρώτο... εμπόδιο για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο δρόμο για την κατάκτηση της κούπας είναι ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον ημιτελικό που δεσπόζει στο final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών καθότι το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στον Πήγασο Πολίχης και τον Φοίνικα Σύρου. Παρά τα αγωνιστικά τους προβλήματα (βλέπε τραυματισμός Παγένκ) οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να παλέψουν προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό όπου κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν μπροστά τους τον Φοίνικα Σύρου. Συν τοίς άλλους, θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για τους δύο τελευταίους χαμένους ημιτελικούς από τον δικέφαλο του Βορρά στην Ρόδο (2018) και την Ιεράπετρα (2019). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα καλυφθεί από την ΕΡΤ-3.

Οι διαιτητές, οι επόπτες, οι παρατηρητές και οι γραμματείες των δύο ημιτελικών του final-4 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Το πρόγραμμα του final-4

Πέμπτη 31 Μαρτίου

Α' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ράπτης, Διαιτητής Challenge: Παπαδογούλας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματείες: Καρατζογλίδου, Θεοδωρίδου.

Β' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης, Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης Στ., Γραμματείες: Εμμανοηλίδη, Καρατζογλίδου.

Παρασκευή 1 Απριλίου

Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού



Δεν υπάρχουν σχόλια: