Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ετοιμάζει κίνηση για Μήτογλου ο Ολυμπιακός


Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν πάντα στα υπ όψιν την ελληνική αγορά με το όνομα του Ντίνου Μήτογλου να είναι αυτό που θα ταίριαζε απόλυτα στις ανάγκες της ομάδας, καθώς η αξία του είναι αναμφισβήτητη και διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σάσα Βεζένκοφ. Aν η τιμωρία, που θα ανακοινωθεί δεν θα είναι μεγάλη για τον διεθνή φόργουρντ, τότε μπορεί να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Θυμίζουμε ότι ο Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ύστερα από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 4 Μαρτίου και αυτομάτως τέθηκε σε διαθεσιμότητα ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. 

Ο 25χρονος, ύψους 2,10 παίκτης δεν θα συνεχίσει στο Μιλάνο, καθώς ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζόρτζιο Αρμάνι, είναι χολωμένος από την υπόθεση ντόπινγκ του αθλητή και τα πάντα αναφορικά με το μέλλον του θα κριθούν από το μέγεθος της τιμωρίας του. Αυτή τη στιγμή ο Μήτογλου κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού 3 μηνών μέχρι και 4 ετών. 

Ο Ολυμπιακός, όπως και άλλες ομάδες της Euroleague, περιμένουν στη… γωνία, πάντα στη περίπτωση που η ποινή του δεν είναι μεγάλη. Άλλωστε, από πέρσι το καλοκαίρι οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, που έχουν εξαιρετική άποψη για τον διεθνή άσο, φέρονταν έτοιμοι να ρίξουν χρυσάφι στα πόδια του με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως για 2+1 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: