Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

"Ζαχαρώνει" τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο Θρύλος


Περιμένει στη... γωνία της εξελίξεις με τον Κώστα Αντετοκούνμπο και την Βιλερμπάν ο Θρύλος προκειμένου να πλησιάσει και πάλι τον 25χρονο σέντερ. Παρά το γεγονός πως είναι σε εξέλιξη τα ημιτελικά της Basketleague, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες έτσι και με τον Ολυμπιακό, γίνεται ήδη δουλειά, όσον αφορά τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Με την Γαλλική ομάδα, ο Έλληνας σέντερ είχε σε 26 ματς στην Euroleague, 5.81 πόντους και 2.65 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13.1 λεπτά συμμετοχής. Ενώ, στο εγχώριο πρωτάθλημα σε 21 παιχνίδια και σε 11 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, είχε 4.29 πόντους, 2.19 ριμπάουντ και 1 κόψιμο. Στον Ολυμπιακό που γνωρίζουν ότι ο παίκτης δεν θα μείνει τη νέα χρονιά στη Βιλερμπάν, θεωρούν την περίπτωση του ιδανική για να «γεμίσουν» τη ρακέτα (πίσω από τον Μουσταφά Φαλ) τη νέα χρονιά

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έχουν στο τραπέζι το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο και κάνουν τις διεργασίες τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για να προχωρήσουν προς την τελική φάση των διαπραγματεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: