Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Επόμενο τεστ για το Θρύλο με τη Σλάβια


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προετοιμασία του στην Αυστρία για τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται σκληρά καθημερινά για τις «μάχες» με την Μακάμπι Χάιφα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα έως τώρα. Κάτι που έχει την ευκαιρία να κάνει και την Τετάρτη (29/6).

Την Τετάρτη στις 19:00 (COSMOTE SPORT 1HD) ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα φιλικό. Για την ακρίβεια, το τέταρτο επί αυστριακούς εδάφος, αυτή τη φορά κόντρα στη Σλάβια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Πράγας, με τον Μαρτίνς να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Πιθανό, μάλιστα, είναι και το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. 

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει έως τώρα τρία φιλικά στην Αυστρία, κόντρα σε Ριντ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Κρακόβια. Το αυριανό ματς με την Σλάβια Πράγας πρόκειται για ένα ακόμα δυνατό τεστ, στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει τις οδηγίες του να γίνονται πράξη στο χορτάρι. Η Σλάβια Πράγας πρόκειται για ομάδα επιπέδου... προκριματικών Champions League, για αυτό και το αυριανό τεστ είναι σημαντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: