Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φορτούνη


Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει μία πρώτη... φουρνιά μεταγραφών με τον Βρσάλικο και θέλει να «τρέξει» πλέον το θέμα των αποχωρήσεων παικτών, κυρίως φυσικά με πώληση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν «βαριά» συμβόλαια, όπως ο Σεμέδο και ο Ονιεκούρου, αλλά και ο Φορτούνης, που αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση. Εκεί αναμένεται να φανεί αν θα γίνει τελικά πρόταση από την Γαλατάσαραϊ κι αν ο ίδιος θα αποφασίσει να μετακομίσει στην Τουρκία.
Κατ' αρχήν βάσει των όσων αναφέρονται στα σημερινά ρεπορτάζ, οι επαφές του παίκτη με την τούρκικη ομάδα είναι προχωρημένες. Δεν έχουν μείνει, δηλαδή, στην εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η «Τσιμ Μπομ Μπομ» έχει κάνει πρόταση με συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη. Λέγεται και γράφεται, λοιπόν, πως η «Γαλατά» προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με αποδοχές περίπου 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Και όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι γείτονες, «οι επαφές είναι σε καλό επίπεδο, μόλις βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη, θα γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό που δύσκολα θα αρνηθεί».
Και πάμε τώρα στις φήμες περί Δώνη. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο παίκτης απασχολεί την Αλ Φατέχ που εργάζεται ο Έλληνας προπονητής που θυμίζουμε θέλει και τον Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Δώνης το διέψευσε υποστηρίζοντας πως ο έμπειρος τεχνικός τονίζει ότι δεν σκέφτηκε να αντικαταστήσει τον Κουέβα, ο οποίος παίζει στην ίδια θέση και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: