Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Στην τελική ευθεία η υπόθεση Ντόρσεϊ


Το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι το... φλέγον τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον Πειραιά καθώς η παραμονή ή μη στο ρόστερ του 26χρονου Έλληνα διεθνή σούτινγκ γκαρντ προκαλεί ένα ντόμινο στο μεταγραφικό τοπίο των νταμπλούχων Ελλάδος. Πέραν της καθαρά αγωνιστικής αξίας του ομογενής σκόρερ, είναι παράλληλα και κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου κάτι που επιτρέπει τρεις επιπλέον προσθήκες ξένων πλέον των Φαλ, Γουόκαπ και ΜακΚίσικ. 

Οι συζητήσεις με τον 26χρονο άσο είναι στο τελικό στάδιο και πλέον το... μπαλάκι είναι στην μεριά του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι Αγγελόπουλοι με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του Γιώργου Μπαρτζώκα του έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο με ΝΒΑ out για το συνολικό ποσό των 2.500.000 ευρώ.

Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ ο οποίος είναι στην Λάρισα με την Εθνική ομάδα ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, είναι ικανοποιημένος από την πρόταση, όμως προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή να κερδίσει το δικαίωμα να μπει όρος αποδέσμευσης για το ΝΒΑ μέχρι αρχές Αυγούστου, την ώρα που ο Ολυμπιακός επιθυμεί το πολύ ως τα μέσα Ιουλίου. Δεν θα τραβήξει πολύ το... έργο γιατί αν δεν συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ οι Πειραιώτες θα πρέπει να βρουν νέο σκόρερ με τα χαρακτηριστικά του Ντόρσεϊ και ο Μπαρτζώκας δεν έχει διάθεση να το κάνει τον Αύγουστο. Οι εξελίξεις στο... μέτωπο Ντόρσεϊ αναμένονται άμεσα και υπάρχει αισιοδοξία στον Πειραιά ότι ο παίκτης θα πει το "ναι" στην προαναφερθείσα πρόταση με ένα NBA out μέχρι μέσα Ιούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: