Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Ιταλικό ενδιαφέρον για Μασούρα και Μπουχαλάκη


Ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα, έχει φέρει κλυδωνισμούς στο μεγάλο λιμάνι, σε σημείο να γίνονται σκέψεις για αρκετές αλλαγές στο ρόστερ των πρωταθλητών. Αυτό μάλιστα επηρεάζει και πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως προέκυψαν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα για προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Αρχικά της Αλ Νασρ για τον Μανωλά κι έπειτα της Παλέρμο από τη Serie Β για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της παραχώρησης ακόμη και των δύο μαζί αυτό το καλοκαίρι και συζητάει τις προτάσεις που έχουν γίνει ή θα γίνουν. Εφόσον τα βρει με τις ομάδες που ενδιαφέρονται, θα ώσει τη συγκατάθεσή του για την πώλησή τους όπως σημειώνουν δημοσιεύματα του Τύπου, εξ ου κι έχει βγει ήδη στην αγορά για την απόκτηση βασικού στόπερ, κάτι που μόνο σύμπτωση δεν αποτελεί. 

Την ίδια στιγμή πάντως, ενδέχεται να φτάσουν στα γραφεία των "ερυθρολεύκων" προτάσεις και για άλλους βασικούς παίκτες. Ήδη υπάρχει η φημολογία στην Ιταλία ότι Μασούρας και Μπουχαλάκης εξετάζονται από ομάδες στη γειτονική χώρα. Και για τους δύο άλλωστε υπήρξε ενδιαφέρον στο παρελθόν από την Ιταλία και λέγεται πως είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να υπάρξουν σύλλογοι που θα ασχοληθούν με τις περιπτώσεις τους. Ένας ακόμη παίκτης που μπαίνει ξανά στο κάδρο ων μεταγραφικών σεναρίων είναι και ο Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίο είχαν υπάρξει σενάρια από τη Γερμανία. Ακόμη οι Αγκιμπού και Φαντιγκά είναι παίκτες  που έχουν... πέραση στη Γαλλία και δεν μπορεί να αποκλειστεί το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: