Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής σε δύσκολη θέση


Μόλις... πέσει η σκόνη με την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουμε και την απόδοση ευθυνών στους παίκτες του Ολυμπιακού. Παρά το γεγονός πως έχει ήδη αποκτήσει τον Ντόρντον Λέιντνερ για να συμπληρώσει την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο, στο μεγάλο λιμάνι ψάχνουν και για βασικό αριστερό μπακ. Αυτό σημαίνει πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει μια αβέβαιη επόμενη μέρα. Δεν είναι όμως ο μόνος παίκτης που δεν νιώθει άνετα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν από αυτούς που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αδίκως ασφαλώς, ένας παίκτης που ναι μεν έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, δεν παύει όμως να είναι χρήσιμο εργαλείο στη μεσαία γραμμή και πάντα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Σημασία έχει όμως πως έχει πέσει σε δυσμένεια.

Ο Μαντί Καμαρά είναι σε αμφισβήτηση καιρό τώρα. Από τη στιγμή δε που αποχώρησε ο Φρανσουά Μοντέστο η κατάσταση έγινε ακόμα δυσκολότερη για τον ίδιο. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί ένα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να προχωρήσει σε μια ευνοϊκή παραχώρηση. Με ότι αυτό συνεπάγεται: Ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς πιθανότατα. Στη θέση του άλλωστε, προορίζεται και ο Κορεάτης Χέονγκ Ινμπέομ. Ο τελευταίος παρουσιάστηκε και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση βασικού γκολκίπερ, καιρό τώρα. Οι λόγοι δεν ήταν διακριτοί, πέραν του ανταγωνισμού που ήθελαν να προσδώσουν στον Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος δεν είχε την καλύτερη δυνατή παρουσία με την Μακάμπι, επηρεασμένος από το γενικό κακό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: