Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Δίνει μάχη για να κλείσει τον Μπάρντι ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ενίς Μπάρντι όλο τον χρόνο. Και τον παρακολουθεί στενά. Έκανε αποστολή στην Ισπανία, τον τσέκαρε από κοντά με τη Λεβάντε, τον είδε στα παιχνίδια της εθνικής Βορείου Μακεδονίας. Έχει αναλυτικό φάκελο με όσα έκανε μέσα στη χρονιά, αλλά και σε όλη την καριέρα του. Και έχει πλήρη εικόνα για όσα μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θρύλος κινείται μεθοδικά στην υπόθεση, ώστε να την ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο. Μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη, αλλά έχει φτάσει σε σημείο ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδας να μπορούν να μιλήσουν με αισιοδοξία. Οι επαφές με τη Λεβάντε για την αγορά του Μπάρντι είναι δύσκολες. Καθώς η ισπανική ομάδα έχει κι άλλες προσφορές στα χέρια της και παίζει… καθυστερήσεις.

Συζητήσεις υπάρχουν και με την πλευρά του Μπάρντι, χωρίς ακόμη να υπάρχει οριστική συμφωνία. Με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, να είναι θετικός. Και τον Ολυμπιακό να συζητάει σε δύο ταμπλό, ώστε να φέρει την υπόθεση σε επίπεδο να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Για την ιστορία, ο ίδιος ο παίκτης πριν λίγες ημέρες αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ευχαρίστησε, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: