Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Οι Κροάτες στέλνουν Μπίλιτς στον Ολυμπιακό


Μια... ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σλάβεν Μπίλιτς σύμφωνα με τους Κροάτες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας germanijak.hr, ο Κροάτης είναι μια… ανάσα από τον ερυθρόλευκο πάγκο.
Στο δημοσίευμα τονίζεται χαρακτηριστικά πως ο έμπειρος τεχνικός: «ελκύεται από το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα, να βιώσει την ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου εκεί και το πάθος των οπαδών στα μεγάλα ντέρμπι». Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως θα έχει τους δικούς του συνεργάτες, ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα που ακόμα βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση. Ο 53χρονος κόουτς είναι χωρίς ομάδα μετά το πέρασμά του από την Beijing Guoan, ενώ, στο βιογραφικό του ξεχωρίζει η παρουσία στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κροατίας από το 2006 έως το 2012, όπως επίσης και η θητεία στις Μπεσίκτας, Αλ Ιτιχάντ και Γουέστ Μπρομ.
Ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει την προσωπικότητα και την εμπειρία να επιβάλει την τάξη στον Ρέντη και να φτιάξει τα αποδυτήρια. Το βασικό που θέλει τώρα η ομάδα του Πειραιά είναι να βρει τη χημεία της στα αποδυτήρια. Εάν το πετύχει αυτό τότε και στο χορτάρι θα αλλάξει η εικόνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: