Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Στο δρόμο για Ελλάδα ο Μπίελ, «κλείνει» Καβαλέιρο


Ο Πεπ Μπίελ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Κοπεγχάγη για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών. Μάλιστα, η μεταγραφή αναμένεται να πλησιάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα έξι από αυτά θα μπουν στα ταμεία των Δανών, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν το ποσό που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής.

Ο 25χρονος (ύψους 1.67μ.) μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως εξτρέμ. Βρίσκεται στην ομάδα της Δανίας από το 2019, όταν είχε αποκτηθεί από τη Ρεάλ Σαραγόσα. Τη φετινή σεζόν έχει εννιά εμφανίσεις, έξι γκολ και τρεις ασίστ. Πρόκειται για έναν παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Καβαλέιρο αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ενταχθεί στην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα στην Φούλαμ και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, όμως μπορεί να βοηθήσει και σε πιο κεντρικό σημείο στο γήπεδο.

Tέλος, το ρεπορτάζ για τους Πειραιώτες αναφέρει ότι ίσως υπάρχει και... έκπληξη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: