Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Σε ανοικτή γραμμή με Φούλαμ για Καβαλέιρο


Σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, Ιβάν Καβαλέιρο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, το Sky Sports ανέφερε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε συζητήσεις με την λονδρέζικη ομάδα για την απόκτηση του 28χρονου (18/10/1993), ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στη δεξιά πλευρά, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. 

Ο Ιβάν Καβαλέιρο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα μέχρι το 2024, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Φούλαμ και πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με αποτέλεσμα το όνομά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού να βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Πέρσι, αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Φούλαμ, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας έχει 104 συμμετοχές, με 11 γκολ και 8 ασίστ. Ο Ιβάν Καβαλέιρο ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Μπενφίκα και το 2014 μετακόμισε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι μεταγραφές σε Μονακό και Γουλβς, με την Φούλαμ να τον αποκτά το καλοκαίρι του 2019 ως δανεικό και τον Ιανουάριο του 2020 με κανονική μεταγραφή, έναντι 11.8 εκατ. ευρώ. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 342 παιχνίδια, έχοντας 59 γκολ και 44 ασίστ, ενώ είναι διεθνής, έχοντας δύο συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Φούλαμ φεύγει ακόμη και ελεύθερος σύμφωνα με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, και μπορεί να αποτελέσει την έξτρα προσθήκη στους πειραιώτες στα άκρα της επίθεσης. Ένα παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά και ο Κάρλος Κορμπεράν, λόγω της θητείας του στην Τσάμπιονσιπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: