Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι αρκετά ταλαιπωρημένος ο Βατσλίκ


Ο Ολυμπιακός καιρό τώρα ψάχνει για τερματοφύλακα που θα παίζει βασικός. Ο τραυματισμός του Βάτσλικ ήταν απλό το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε συμφωνήσει μέρες τώρα με τη σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ. Διότι, ο Βάτσλικ είχε θέμα και όχι μόνο αγωνιστικό.

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί υπερβολές για τον Βάτσλικ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη (κυρίως). Από την άλλη, αποτελεί τον κύριο λόγο που ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή σε όμιλο Europa League. Ο υγιής Βάτσλικ με τον Τζολάκη σαν back up, ήταν μια χαρά δίδυμο για τον Ολυμπιακό. Μόνο που ο Βάτσλικ είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποκτήθηκε ήξεραν στον Ολυμπιακό τα όποια ζητήματα είχε. Τόσο σε αγωνιστικά ελλείμματα (με τις εξόδους του), όσο και στα ιατρικά. Και ζημιωμένος ο Ολυμπιακός από τον Τσέχο δεν έχει βγει. Από εκεί και πέρα όμως, τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι υποχρεώσεις με Εθνική για έναν τερματοφύλακα που πριν την ομάδα του Πειραιά δεν αγωνιζόταν συχνά, τον έφθειραν. Το πνεύμα του Βάτσλικ ήταν πρόθυμο, η σαρξ αποδείχθηκε ασθενής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: