Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Έκανε θραύση μέσα στη ρακέτα ο Ολυμπιακός


Το +14 του Θρύλου στα ριμπάουντ (39-25) είναι η μεγαλύτερη διαφορά του φετινού Πρωταθλήματος αφού +13 είχε κάνει η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα (39-26). Ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 53-29 και το +24 αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά ενός ημιχρόνου στη σεζόν, αφού ο Παναθηναϊκός είχε κάνει +22 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του με τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική. Η τελική διαφορά των 37 πόντων είναι η μεγαλύτερη που σημειώθηκε στο φετινό Πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των 26 (61-87) της νίκης του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα στην Πάτρα.

Με τους 46 πόντους που είχαν μέσα από τη ρακέτα, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν το σχετικό ρεκόρ περιόδου αφού την ίδια επίδοση είχε σημειώσει και ο Κολοσσός H Hotels απέναντι στον Προμηθέα. Σε συνδυασμό με τους 20 πόντους που είχε το Λαύριο Megabolt μέσα από τη δική του ρακέτα, ο Ολυμπιακός σημείωσε ρεκόρ περιόδου και με το +26 αφού το προηγούμενο ήταν το +18 που έκανε δύο φορές το Λαύριο Megabolt και μία ο Κολοσσός H Hotels.

Βάσει του ranking ο Ολυμπιακός έκανε απόψε την καλύτερη εμφάνιση της φετινής Basket League. Είχε 131 βαθμούς έναντι των 121 που είχε στο ματς με το Περιστέρι bwin για τη 2η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: