Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Το Λαύριο θα... πληρώσει τα σπασμένα


Ευκαιρία να... ξεσπάσει ο Ολυμπιακός. Τη προηγούμενη Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Μονακό, και ψάχνουν απέναντι στο Λαύριο μια καλή εμφάνιση και νίκη που θα τους φέρει μόνους πρώτους στο βαθμολογικό πίνακα της Basket League. Το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3. 
Με τις τρεις νίκες με τις οποίες μπήκε στη φετινή Basket League, ο Ολυμπιακός μετράει πλέον 28 διαδοχικές επιτυχίες Πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε στην Basket League ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2021 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο φετινό Πρωτάθλημα νίκησε κατά σειρά τον Απόλλωνα εκτός, το Περιστέρι bwin εντός και τον Άρη εκτός έδρας.
Το Λαύριο Megabolt έχασε και τα τρία πρώτα παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα για τρίτη φορά στην ιστορία του στην Basket League, μετά την παρθενική σεζόν του σε αυτήν (2015-16) και την περίοδο 2020-21. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο έρχονται στον Πειραιά με σκοπό να βάλουν… ζόρια στον Ολυμπιακό, τον οποίο δεν έχουν κερδίσει ούτε μια φορά στις δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: