Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σε 15 ημέρες στην Ελλάδα ο Ροντινέι


Μέσα Δεκεμβρίου θα έλθει στην Ελλάδα ο Ροντινέι, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Θρύλο. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Φλαμένγκο, ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν με τη βραζιλιάνικη ομάδα, κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κύπελλο, όμως αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος που δεν ενσωματώνεται στην αποστολή που βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και κάνει μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, είναι επειδή πρέπει να πάρει μερικές ημέρες άδεια αφού μόλις ολοκλήρωσε μια μεγάλη σεζόν με τη Φλαμένγκο. Εκτός από αυτό βέβαια το συμβόλαιο του και τυπικά ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει στον Ροντινέι συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τον ίδιο να επιθυμεί να αγωνιστεί σαν… τρελός στους πρωταθλητές Ελλάδας και να απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με όσα αναφέρει και το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει φύγει ποτέ από τη χώρα του και θα το κάνει για πρώτη φορά για τον Ολυμπιακό, ενώ προέρχεται από μια μαγική σεζόν με τη Φλαμένγκο, με την οποία αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς, έχοντας 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και 6 ασίστ. Συνολικά, στην βραζιλιάνικη ομάδα έχει 163 ματς και έχει πετύχει 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ ήταν και στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ, όμως ο Τίτε προτίμησε τον έμπειρο Ντάνι Άλβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: