Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

"Νίκη στο ντέρμπι με τον κόσμο μαζί μας"


Για τον εαυτό του, την άνετη νίκη επί του Προμηθέα, την Εφές, αλλά και για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σάσα Βεζένκοβ στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Τζάμπολ». «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι πολύ καλός και τον αδικεί η διαφορά. Εμείς το κάναμε εύκολο. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχθήκαμε 18 πόντους στα πρώτα λεπτά, μετά σφίξαμε. Έχουμε 13 παίκτες που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν. Ξεκινάμε από την άμυνα. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα. Βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ και χτυπήσαμε τις αδυναμίες στην άμυνα», είπε αρχικά.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Προσπαθούμε να μοιράσουμε γρήγορα τη μπάλα και με όσες λιγότερες ντρίμπλες γίνεται. Αυτό μας βοηθά, αλλά η βάση μας είναι η άμυνα».

Για την Εφές: «Έχουμε παιδιά έτοιμα να καλύψουν τα κενά. Θα είμαστε έτοιμοι. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Η Εφές δείχνει τον καλό της εαυτό και χωρίς τον Λάρκιν. Ποτέ δεν ξεκινά καλά, αλλά το βρίσκει στην πορεία και παίρνει την Ευρωλίγκα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ανεξαρτήτως της κατάστασης των δύο ομάδων είναι ένα ντέρμπι. Μέρα με τη μέρα ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει, κοιτάμε τον εαυτό μας, θέλουμε να παίξουμε σωστά και όλοι μαζί, μαζί και με τον κόσμο μας, να κερδίσουμε».

Για τον Μπέικον: «Τον έχουμε αντιμετωπίσει και πέρσι. Έχει ταλέντο αλλά δεν είναι μόνος εκεί. Είναι 6-7 Ευρωλιγκάτοι ξένοι. Ο Παπαγιάννης ανεβαίνει. Είναι μια καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: