Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Επιστρέφει ο Σωκράτης, τραυματίστηκε ο Μπα


Στην Εστεπόνα ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με έναν τραυματία. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ωστόσο, κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να βγάλει το δικό του όνομα από αυτή τη λίστα. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός είχε υποστεί θλάση Β’ βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. 

Με βάση το μέγεθος της ζημιάς, ο χρόνος απουσίας υπολογίστηκε σε τουλάχιστον έναν μήνα από το ιατρικό επιτελείο. Με τον έμπειρο στόπερ, ωστόσο, να διαψεύδει τους πάντες. Μόλις 16 ημέρες μετά τον αγώνα με την Ενωση, την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έκανε μέρος του προγράμματος της ομάδας και τη δεύτερη ημέρα έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, βελτιώνοντας τη φυσική του κατάσταση και πλέον είναι θέμα ημερών να μπει στο 100% στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδες, σε χρόνο ρεκόρ!

Την ώρα που ο Σωκράτης βγαίνει από τη λίστα των τραυματιών, ο Ουσεϊνού Μπα μπήκε σε αυτήν. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στη διάρκεια του πρώτου διπλού στην προετοιμασία, πάτησε άσχημα το πόδι του, με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του. Συνέχισε την προπόνηση, αλλά περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος του προγράμματος βγήκε, καθώς οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: