Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Μια δεκαετία μαζί Ολυμπιακός και FMS


Τη δεκαετή συνεργασία τους γιόρτασαν ΚΑΕ Ολυμπιακός και FMS. Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της FMS έδωσε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου. «Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια συνεργασίας με την FMS. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα δέκα χρόνια. Είναι μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες του Ολυμπιακού και αυτό δείχνει πόσο επιτυχημένη και πόσο σημαντική συνεργασία είναι για εμάς», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και συνέχισε: 

«Αυτή τη δεκαετία έχουμε πανηγυρίσει πολύ μεγάλες επιτυχίες με την FMS στην φανέλα μας και ελπίζουμε και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε εξίσου μεγάλες ή και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η FMS μεγάλωσαν και αναπτύχθηκαν. Όπως η ομάδα έτσι και η FMS είναι μια εταιρία πρωτοπόρα και πολύ σημαντική στον κλάδο της. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο Ολυμπιακός συνέβαλε σημαντικά τόσο στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand της FMS, όσο και στην βελτίωση της πελατείας του τζίρου και όλα τα σχετικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη. Είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της FMS, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός μας ενέπνεε όλα αυτά τα χρόνια στο να προχωράμε και εμείς με τον ίδιο ρυθμό που προχωρούσε εκείνος. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρκετές νίκες αμφότεροι, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Αυτή η συνεργασία μόνο θα βελτιώνεται με σκοπό την απόλυτη επιτυχία». Κατόπιν σχετικής ερώτηση, απάντησε: «Γιατί όχι; Όχι μόνο άλλα δέκα, αλλά δέκα συν δέκα να διαρκέσει η συνεργασία μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: