Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Έρχεται στην Ελλάδα ο Ροντινέι


Βαλίτσες για τον Πειραιά ετοιμάζει ο Ροντινέι, ο οποίος αναμένεται την επόμενη βδομάδα στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Θρύλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο 30χρονος δεξιός μπακ θα βρεθεί στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο. Μία εξαιρετική ενίσχυση για το δεξί άκρο της άμυνας που θα ανεβάσει κατά πολύ επίπεδο την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή ο Ροντινέι παίζει ασταμάτητα από πέρσι τον Φεβρουάριο με τη Φλαμένγκο, δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Ισπανία, καθώς βρίσκεται σε περίοδο διακοπών.
Ο Ροντινέι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει διακοπές με την οικογένειά του. Τη σύζυγό του, Νίνα Ατσε και τις δύο του κόρες, Μαρία Λιζ (3 ετών) και Μαρία Τζοάνα (1.5 ετών), ενώ η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Μαρία Βαλεντίνα (2 μηνών), βρίσκεται στη Βραζιλία και το Ρίο Ντε Τζανέιρο, μαζί με τη γιαγιά της και τη νταντά της.
Ο Βραζιλιάνος μπακ, η εντυπωσιακή σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά έφτασαν στις ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ μαζί τους βρίσκονται επίσης και δύο νταντάδες (σ.σ οι Κλαρίνα και Ντάνι), οι οποίες είναι εξίσου εντυπωσιακές με τη Νίνα Ατσε! Τα δύο κορίτσια ακολουθούν τον Ροντινέι και την οικογένειά του και φροντίζουν τις δύο κόρες του.
Χθες, μάλιστα, όλοι μαζί επισκέφτηκαν την Ντίσνεϊ, όπου τράβηξαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. 
Ακόμα και στις διακοπές του πάντως, ο Βραζιλιάνος αμυντικός φροντίζει να κρατιέται σε φόρμα, τρέχοντας μεγάλες αποστάσεις. Μάλιστα, ανεβάζει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες, με τον Λατινοαμερικάνο να ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.
Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα τη Δευτέρα (5/12) θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
«Το όνειρό του γίνεται πραγματικό, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Λατινοαμερικάνοι για τον συμπατριώτη τους, με τη σύζυγό του, Νίνα Ατσε, μάλιστα να αποκαλύπτει μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ότι ο Ροντινέι θα έρθει αρχικά μόνος του στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα μετακομίσει και η ίδια στην Αθήνα. «Επιστρέφουμε στη Βραζιλία. Η μεταγραφή του είμαστε σίγουροι ότι θα ολοκληρωθεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς. Εγώ θα μείνω για λίγο στη Βραζιλία, να λύσω κάποια διαδικαστικά θέματα και μετά θα πάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: