Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

«Αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα ο Μίτσελ»


Η δουλειά του Μίτσελ στον Ολυμπιακό τους τελευταίους μήνες δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι χαρακτηρίζουν «εντυπωσιακό» το ξεκαθάρισμα παικτών που έκανε ενώ αναφέρουν πως ο Ισπανός «χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης» από την διοίκηση. Ο Μίτσελ ανέλαβε τα ηνία στον Ολυμπιακό μετά τους Πέδρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορμπεράν και κατάφερε να ψαλιδίσει την διαφορά από την κορυφή αφού πρώτα έβαλε τάξη στο... αχανές ρόστερ των πρωταθλητών. 

Έτσι, η Estadio Deportivo αναφέρθηκε στην παρουσία του Ισπανού τεχνικού στους Ερυθρόλευκους κάνοντας ειδική μνεία στο ξεκαθάρισμα που έκανε στο ρόστερ τους: «Ο Μαδριλένος τεχνικός έχει στείλει στο περιθώριο τέσσερις παίκτες με παρελθόν στηΝ La Liga, και συγκεκριμένα τους Μαρσέλο, Κόνραντ ντε λα Φουέντε, Σίμε Βρσάλικο και Τόμας Βάκλικ. Ο τελευταίος που αποχώρησε ήταν ο πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης, ο οποίος βρισκόταν στον ελληνικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2021, καθώς δεν παρείχε την ασφάλεια που αναζητούσε ο Μίτσελ στο τέρμα.

Ο Μαδριλένος προπονητής θέλησε να ταράξει τα νερά στα αποδυτήρια και να κρατήσει τους παίκτες που πιστεύει ότι μπορεί να φέρει μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να ανακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική διοργάνωση». Ενώ παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση των Πειραιωτών έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Μίτσελ: «Ο Μίτσελ ζει την δεύτερη θητεία του ως προπονητής του Ολυμπιακού και το διοικητικό συμβούλιο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του, οπότε θα τον αφήσει να κάνει και να αναιρέσει ό,τι θέλει, δεδομένου ότι στα λίγα παιχνίδια που έχει αναλάβει τον σύλλογο η ομάδα έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτη βελτίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: