Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μίτσελ αποφασίζει για τον Μπιέλ


Ο Πεπ Μπιέλ βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και παρά την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μίτσελ, δεν τον έχει δικαιώσει το τελευταίο 20ήμερο. Ο Ισπανός τεχνικός θα ήθελε να τον ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ. 

Ωστόσο, βλέπει έναν Μπιέλ που εκτός του ότι δεν έχει την απαιτούμενη ψυχολογία, μοιάζει σαν να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι αν του ζητηθεί από τον Μίτσελ να παίξει αύριο, τότε θα το κάνει δίχως δεύτερη σκέψη. Ο Ισπανός τεχνικός όμως σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει «ρεπό» για αύριο. Για την ακρίβεια, να μην τον ξεκινήσει και να τον έχει στον πάγκο ως μία έξτρα λύση. 

Ο Μίτσελ δείχνει μία διάθεση να τον αφήσει για λίγο έξω να φορτίσει τις μπαταρίες του και κυρίως να καθαρίσει το μυαλό του. Όπως και να ‘χει, θα γίνει σήμερα και αύριο μία κουβέντα ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη, προτού παρθεί η απόφαση για το αν θα μείνει στον πάγκο ή όχι. Με τα χθεσινοβραδινά δεδομένα πάντως, το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι ο Μπιέλ δεν προορίζεται για βασικός με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: