Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Superleague Κ-19: Βόλος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 (LIVE)


Έφτασε η ώρα για… κούπα! Στο χέρι της Κ19 είναι, να πανηγυρίσει από σήμερα τον τίτλο του πρωταθλήματος Νέων της Super League και να πάρει αυτό που δικαιούται, βάσει της προσπάθειας που έκανε όλη τη χρονιά! Με έναν βαθμό ο Ολυμπιακός Κ19 σηκώνει πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Κ19: Παπαδούδης, Αρσενίδης, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Κ. Κωστούλας, Φρέρης, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος, Χ. Κωστούλας.

Η ενδεκάδα του Βόλου Κ19: Καλαμπούκας, Γαβριηλίδης, Μαλαμούλης, Τριανταφύλλλου, Ζαχαρούδης, Αιχμαλωτίδης, Στεργίου, Κύρκος, Τουλουμενίδης, Παπαθανασίου, Σίμος.

1’ Έναρξη στο ματς

4’ Κόρνερ του Μουζακίτη, κεφαλιά του Καλογερόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ!

5’ ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-1 ο Ολυμπιακός Κ19. Κάθετη του Παπακανέλλου στον Χαραλαμπόγλου και εκείνος με διαγώνιο σουτ βάζει μπροστά στο σκορ τον Θρύλο!

16’ Γύρισμα του Παπακανέλλου, σουτ του Κωστούλα από το ύψος του πέναλτι, έδιωξαν οι αμυντικοί του Βόλου, πάνω στη γραμμή!

18’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... Και δεύτερο! Κάθετη του Αρσενίδη, από δεξιά ο Χαράλαμπος Κωστούλας με πλασέ κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό Κ19!

22’ Σέντρα του Μουζακίτη, κεφαλιά του Χαραλαμόγλου, η μπάλα λίγο άουτ.

27’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ... Ο Παπακανέλλος πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ… τελείωσε πριν το ημίωρο την υπόθεση τίτλος, για τον Ολυμπιακό Κ19! 3-0 και… φύγαμε για κούπα!

45'+ Τέλος ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό Κ19 να είναι αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος!

46' Σέντρα στην επανάληψη. Πάμε γερά!

60’ Μέσα Σταυρόπουλος, Πατήρας, Μοίρας. Έξω οι Παπακανέλλος, Χ. Κωστούλας και Φρέρης.

66’ Πέναλτι σε ανατροπή του Πατήρα, για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Καλογερόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αστόχησε!

81’ Πρεκατές αντί Ρέτσου.

84’ Ωραία πάσα του Σταυρόπουλου στον Πατήρα, εκείνος έπιασε το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: