Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Σενάρια από Γερμανία για Σκιρί και Θρύλο


Ένα ακόμα όνομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό τον βάζουν στο... παιχνίδι για τον Θρύλο της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον Ελιές Σκιρί. Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο διεθνής Τυνήσιος αρχηγός της Κολώνιας, ο οποίος μένει ελεύθερος τέλη Ιουνίου, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τη θέση «6». Ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια με τους «Τράγους», μετρώντας 133 συμμετοχές, 20 γκολ και οκτώ ασίστ. 

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του την κατέγραψε φέτος, με τον διεθνή χαφ να αγωνίζεται σε 40 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, 133 ματς μέτρησε ο Σκιρί και στη Μονπελιέ, με 10 γκολ και πέντε ασίστ, έως το 2019 που μετακόμισε στη γερμανική ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Σκιρί δέχθηκε επίσημη πρόταση από τη Λιόν, όμως δεν αποχώρησε από την Κολωνία, ενώ σύμφωνα με το «Relevo», μπήκε πρόσφατα στο... μάτι της Σεβίλλη και της Θέλτα. Και όχι μόνο... 

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει κινηθεί ακόμα για την απόκτηση του Τυνήσιου μέσου. Ο παίκτης έχει προταθεί στον Θρύλο. Και μένει να δούμε, αν οι «ερυθρόλευκοι» ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: