Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ανακοινώνεται αύριο για τρία χρόνια ο Κορδόν

 
Η Ισπανική Marca φέρνει στην επιφάνεια λεπτομέρειες από τη συμφωνία του Κορδόν με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός πως ο Αντόνιο Κορδόν είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, είναι γνωστό από το βράδυ της 21ης Μαϊου. Επίσης, γνωρίζουμε πως ο Ισπανός επιστρέφει πλέον στην ερυθρόλευκη βάση του, από αύριο. Η Marca όμως στο ρεπορτάζ της φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από λεπτομέρειες για τον 60χρονο «τεχνοκράτη» και όσα θα συμβούν από αύριο στη χώρα μας.
O Αντόνιο Κορδόν καταφτάνει προκειμένου –σύμφωνα με τη Marca- να εγκατασταθεί μόνιμα και να πιάσει δουλειά μέσα από μια συμφωνία που καιρό τώρα ακούγεται πως είναι η ακριβότερη που έγινε στην Ελλάδα για την θέση του sport director. Κάτι σε ένα εκατ ευρώ ετησίως κυκλοφορεί πως θα είναι το «κασέ» ενός ανθρώπου που εδώ και 24 χρόνια βρίσκεται πίσω από κορυφαία ποδοσφαιρικά project.
Με βάση το δημοσίευμα των συμπατριωτών του, ο Κορδόν έχει ήδη υπογράψει για τρία χρόνια και η αυριανή άφιξη του θα συνδυασθεί με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες. 
«Αναλαμβάνει ένα μακροχρόνιο project έπειτα από τη συμφωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη» αναφέρει το ρεπορτάζ τους και βέβαια στέκεται στο γεγονός ότι μέχρι πριν να προκύψει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ο Κορδόν «έπαιζε» με σοβαρές πιθανότητες και για την θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα. Εννοείτε πως η αυριανή του άφιξη, αναμένεται να δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις για την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή υπόθεση του club που δεν είναι άλλη από τον νέο προπονητή της. Ο Κορδόν έκανε αρκετές επαφές στην Ισπανία για αυτό το θέμα. Το πρωτάθλημα της La Liga ολοκληρώνεται την Κυριακή, οπότε από τη Δευτέρα θα πρέπει να περιμένουμε πλέον τα… νεότερα μιας και ο Ολυμπιακός έχει ιεραρχήσει στη λίστα του μια σειρά από Ισπανούς προπονητές τους οποίους εξετάζει ενδελεχώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: