Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ψάχνει για στόπερ ο Κορδόν


Ο Αντόνιο Κορδόν «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση δύο στόπερ στον Ολυμπιακό και τουλάχιστον ο ένας εξ αυτών θα κλείσει άμεσα, πριν φύγει η ομάδα για Αυστρία. Το όνομα που ακούγεται πολύ για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος είναι... φευγάτος από την Τράμπζονσπορ. Η τουρκική ομάδα απέκτησε άλλον κεντρικό αμυντικό και ο 32χρονος βρίσκεται εκτός πλάνων, μιας και έχει βαρύ συμβόλαιο, από το οποίο θα ήθελε να απαλλαγεί.

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Μπέτις και Ζιρόνα από την Ισπανία, ενώ σημειώνουν ότι δεν έχουν δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ομάδα της Τραπεζούντας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες για την περίπτωση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και αν ο Αντόνιο Κορδόν θέλει τον Μπάρτρα, τότε σίγουρα θα έχει γίνει κουβέντα.

Αν προχωρήσει η υπόθεση του Δανού αμυντικού, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ. Σίγουρα όμως, ένας στόπερ πρέπει να πιάσει λιμάνι τις επόμενες ημέρες, για να μπορεί να δουλέψει ο Μαρτίνεθ στην προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: