Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ο Μορέντε στην "ερυθρόλευκη" λίστα


Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι ο Τέτε Μορέντε. Ο 26χρονος (04/12/1996) εξτρέμ της Ελτσε αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ισπανικής ομάδας στη διάρκεια της παρουσίας της στα «σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος (98 ματς, 10 γκολ, 8 ασίστ), ενώ και στη διάρκεια της φετινής σεζόν, που βρήκε την ισπανική ομάδα να υποβιβάζεται, είχε σημαντική παρουσία (35 ματς, 5 γκολ). 

Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως κατά τους Ισπανούς, για τον Μορέντε είχαν ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι και η Εσπανιόλ του Μαρτίνεθ, αλλά και η Μπέτις του Αντόνιο Κορδόν, με την Ελτσε, ωστόσο, να εγείρει σημαντικές αξιώσεις για να τον παραχωρήσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, προκύπτει πως το όνομά του υπάρχει στην ατζέντα, αλλά λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει. Ο ταχύτητας ακραίος επιθετικός, πάντως, να αποτελεί στόχο ομάδων όπως η Θέλτα, η Λας Πάλμας και η Γρανάδα που προβιβάστηκαν, σήμερα δημοσίευμα της «AS» τον θέτει και στο στόχαστρο της Βιγιαρεάλ ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει πρόταση για την απόκτησή η Γουέστ Χαμ. Το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2024 και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Ελτσε αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: