Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Όλα ανοικτά με τον Καλογερόπουλο


Σήμερα λήγει το συμβόλαιο ενός παίκτη που είχε παρουσία στην πρώτη ομάδα, του Καλογερόπουλου. Και δεν έχει ανανεωθεί. Ίσως δε και να μην ανανεωθεί τελικά, αφού ο πιτσιρικάς κεντρικός αμυντικός έχει πρόταση από το εξωτερικό και φαίνεται ότι το σκέφτεται μήπως την αποδεχθεί.

Ο Καλογερόπουλος είχε παίξει στην πρώτη ομάδα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Μαρτίνς, στα 17 του! Και τον περασμένο Νοέμβριο ο Μίτσελ τον είχε βάλει 60 λεπτά βασικό κόντρα στη Ναντ στο Καραϊσκάκη. Τώρα γίνεται 19 ετών και νορμάλ λες ότι είναι ένα πρότζεκτ. Αν καταλαβαίνω, όμως, καλά, το θέμα του παιδιού είναι ότι φοβάται πως δεν θα έχει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, καθώς έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα από τους πιο νέους σε ηλικία ο Ντόη για το κέντρο της άμυνας.

Δεν είναι δηλαδή οικονομικό το θέμα. Αισθάνεται ότι δεν θα παίξει, έχει και μία καλή πρόταση από το εξωτερικό και την εξετάζει αυτή την προοπτική, έχοντας δώσει τον λόγο του στον Ολυμπιακό ότι παρότι είναι ελεύθερος δεν πρόκειται να υπογράψει σε άλλη ελληνική ομάδα. Αν μείνει δηλαδή Ελλάδα, θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: