Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Μπορέ»


Ο Ολυμπιακός έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Ράφαελ Σάντος Μπορέ και φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να τον κάνει δικό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, έχουν βάλει στο… μάτι τον 27χρονο στράικερ της γερμανικής ομάδας και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους «αετούς».

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μερλό, ο οποίος είχε ενημερώσει και για το deal του Ολυμπιακού με την Πούμας για τον Νικολάς Φρέιρε, οι ερυθρόλευκοι είναι σε επικοινωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τους Γερμανούς και έχουν κάνει επίσημη κρούση για να τον φέρουν στο λιμάνι.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται παράλληλα και η Λυών, όμως, επίσημη κίνηση τονίζεται πως έχει γίνει μόνο από τους Πειραιώτες. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Άιντραχτ είναι διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με οποιονδήποτε σύλλογο για τον Λατινοαμερικάνο φορ, προκειμένου να τον πουλήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Σάντος Μπορέ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 47 ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τα οκτώ εξ αυτών στο Champions League με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο Κολομβιανός φορ αγωνίζεται με τη φανέλα των «αετών» από το 2021. Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League πέρυσι. Επιπλέον ο Μπορέ στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια (2017-2021) με απολογισμό 56 γκολ και 18 ασίστ σε 149 αναμετρήσεις καθώς και έξι τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2018 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: