Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

"Ο Κέντρικ Ναν στον Ολυμπιακό"

 
Ο Κέντρικ Ναν έχει βρεθεί εδώ και μερικές ημέρες στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να αναφέρουν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Αμερικανό NBAer.
Το αμερικανικό Μέσο «Sports illustrated» αναφέρει με σημερινό άρθρο του πως ο πρώην παίκτης των Χιτ και των Λέικερς αναμένεται σύντομα να είναι παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο παίκτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει συμβόλαιο στο NBA, όπως ήταν η αρχική του επιθυμία, εμφανίζεται από το Μέσο έτοιμος να υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας και να είναι εκείνος που θα συμπληρώσει την Ερυθρόλευκη περιφέρεια.
Ο Ναν που ξεχωρίζει κυρίως για το καλό του σουτ, την ικανότητά του στα ντράιβ και τον χειρισμό της μπάλας, είχε το καλύτερο διάστημα του στο NBA τη διετία 2019-2021 με τη φανέλα των Χιτ, ωστόσο ακολούθησε ένα πρόβλημα στο γόνατο, που τον πήγε πίσω.
Τη φετινή σεζόν βρέθηκε από τους Λέικερς στους Γουίζαρντς με τους οποίους σε 31 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους με 39.2% στα τρίποντα, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ.
Την ίδια ώρα και ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντράνι που ήταν εκείνος που είχε αποκαλύψει την προσφορά του Ολυμπιακού στον Ναν κάνει λόγο για σχεδόν τελειωμένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός έχει βελτιώσει την αρχική του πρόταση στον παίκτη και του προσφέρει 6 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: