Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Έφθασε στην Αθήνα ο Κένεντι


Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έφτασε το βράδυ του Σαββάτου ο Κένεντι.

O Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή του πειραϊκού συλλόγου και θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Γρανάδα. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην ισπανική ομάδα, στην οποία ο Κένεντι είχε 44 συμμετοχές, με 8 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρσι έπαιξε στη La Liga με την Βαγιαδολίδ, καταγράφοντας συνολικά 13 συμμετοχές (1 ασίστ), τις επόμενες ώρες θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό (σ.σ εξετάσεις, υπογραφή συμβολαίου) και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος έρχεται στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: