Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Έρχεται το πρωί στην Αθήνα ο Σολμπάκεν


Ώρα Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό! Ο Νορβηγός άσος έρχεται στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής στις 11.15 για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Πειραιώτες και να μπει στο «οπλοστάσιο» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ! Λίγη ώρα μετά την πρόκριση των ερυθρολεύκων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με εντυπωσιακό τρόπο μετά το 3-0 στο Λέσκοβατς ο Όλε Σολμπάκεν έρχεται για να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το δυνατό ρόστερ που έχουν δημιουργήσει στον Ολυμπιακό.  
Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έδωσε «μάχη» για να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή του Νορβηγού εξτρέμ από την Ρόμα και βγήκε νικητής καθώς τον ήθελαν ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με την επικείμενη προσθήκη του Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός βάζει στη «μηχανή» του έναν τοπ ποδοσφαιριστή που έχει την δυνατότητα να του προσφέρει ποιότητα και σημαντικές λύσεις από τα άκρα της επίθεσης.
Για τον Σολμπάκεν υπήρξε ενδιαφέρον και από την πλευρά της Σασουόλο, ωστόσο ο Ολυμπιακός έπεισε τον Νορβηγό για το πρότζεκτ του και κατάφερε να φέρει την μεταγραφή στα μέτρα του ενισχύοντας τα άκρα της επίθεσής του.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, με τον Σολμπάκεν να κάνει το... ξεπέταγμά του στην Μπόντο Γκλιμτ αφού σε 91 συμμετοχές μέτρησε 20 γκολ και 24 ασίστ. Οι εμφανίσεις του Σολμπάκεν έπεισαν τον Ζοσέ Μουρίνιο, με την Ρόμα να αποκτά τα δικαιώματα του, με τον Νορβηγό να καταγράφει την περσινή σεζόν 18 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: