Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Στη λίστα του Θρύλου ο Αντρέ Όρτα


Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει το όνομα του Ολυμπιακού. Μετά τον Φραν Ναβάρο της Πόρτο, οι Πειραιώτες "συνδέονται" και με τον Αντρέ Όρτα της Μπράγκα.
"Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Αντρέ Χόρτα, αλλά η Μπράγκα δεν υποχωρεί" είναι τίτλος δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας A’ Bola, που σημειώνει ότι «λιγότερο από ένα μήνα αφότου ανέλαβε προπονητής του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ επιτίθεται ήδη στη χειμερινή αγορά της Πορτογαλίας.»
Όπως αναφέρει η A Bola για τον 27χρονο μέσο "ο Αντρέ Όρτα αποτελεί προτεραιότητα για τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος έχει ήδη καθοδηγήσει τον μέσο της Μπράγκα από το 2020 έως το 2022. Ωστόσο -σύμφωνα με την εφημερίδα μας-, η Μπράγκα δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του Αντρέ Χόρτα τον Ιανουάριο, όπως σκοπεύουν οι Έλληνες.”
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα "ο Καρβαλιάλ υπέγραψε, στις αρχές Δεκεμβρίου, για μιάμιση σεζόν με τον ελληνικό Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο Αντρέ Όρτα παίζει την πέμπτη συνεχόμενη σεζόν του στην Μπράγκα, αλλά έχει λιγότερα λεπτά λόγω του υψηλού εσωτερικού ανταγωνισμού για μια θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας".
Τη φετινή σεζόν ο Αντρέ Όρτα μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ βρίσκεται από το 2019 στην Μπράγκα όταν και αποκτήθηκε έναντι τριών εκατ. ευρώ από την LA FC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: