Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Τα ενδεχόμενα για την προσφυγή του Ολυμπιακού


Πολύς κόσμος αναρωτιέται τι μπορεί να γίνει σε σχέση με την απόφαση πάνω στην προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο παρελθόν δεν έχουμε δει και λίγα από πλευράς CAS ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τα βασικά δεδομένα για την απόφαση μετά την εκδίκαση της προσφυγής των Πειραιωτών είναι τρία. 

Πώς υπάρχουν δηλαδή τρία βασικά ενδεχόμενα ως προς τι μπορούμε να περιμένουμε επί της απόφασης με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για τις 6 Φλεβάρη (όπου σίγουρα σε αυτήν θα είναι διάδικος η ΕΠΟ και θα είναι παρούσα σε επίπεδο εκπροσώπησης εκτός φυσικά από τον Ολυμπιακό). Βέβαια η απόφαση μπορεί να μην βγει τόσο άμεσα. Ποια είναι αυτά τα βασικά ενδεχόμενα; Πάμε να τα δούμε...

1) Να μείνει ως έχει η ποινή από το CAS: να κρίνει δηλαδή το CAS πώς ορθώς τα αρμόδια όργανα της Λίγκας και της ΕΠΟ πήραν μία τέτοια απόφαση. Μία απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού.

2) Να απορριφθεί / ανατραπεί η υπάρχουσα ποινή: να αξιολογηθεί πώς λανθασμένα το ματς κατακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό και σε βάρος του Ολυμπιακού.

3) Να προκύψει μεταρρύθμιση της ποινής: αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδεχομένως να επιστραφεί ο ένας βαθμός στον Ολυμπιακό και η άλλη ποινή να μείνει ώς έχει ή να αποφασιστεί κάτι άλλο που θα τροποποιεί μερικώς την υπάρχουσα τιμωρία.

* Θυμίζουμε σε σχέση με την επιβληθείσα ποινή στον Ολυμπιακό έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: