Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Σκοράρει κατά ριπάς ο Ελ Κααμπί


Σε φόρμα βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τη στιγμή που επέστρεψε στον Ολυμπιακό από το Κόπα Άφρικα. Ο Μαροκινός στράικερ σκοράρει συνεχώς και απειλεί παλιά ρεκόρ «ερυθρόλευκων», ενώ θυμίζει… Μήτρογλου. Ο Ελ Κααμπί έχει πετύχει 7 γκολ στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ένα επί του ΟΦΗ (4-0 εντός), ένα επί της Φερεντσβάρος (1-0 εντός), δύο επί του ΠΑΟΚ (4-1 εκτός), σκόραρε και στη Βουδαπέστη επί των Ούγγρων (1-0 εκτός) και τα δύο χθες με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1).

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που σκοράρει 6 γκολ σε 5 παιχνίδια σερί, καθώς το είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο: ένα γκολ επί της Λαμίας (4-0 εντός), ένα επί της ΑΕΚ (1-1 εκτός), δύο επί της Φράιμπουργκ (2-3 εντός), ένα επί της Κηφισιάς (4-0 εντός) και δυο επί του Άρη (4-1 εντός).

Μάλιστα, ο συμπατριώτης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ποτέ δεν είχε καταφέρει να πετύχει τέτοιο σερί, μένοντας στα 4 διαδοχικά παιχνίδια με γκολ.  Αν ο Ελ Κααμπί καταφέρει να σκοράρει την Τετάρτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, τότε θα ισοφαρίσει την επίδοση του Καρίμ Ανσαριφάρντ από το 2019-20 που είχε πετύχει 7 γκολ σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Πάντως, πιο… γεμάτο σερί από τον Μαροκινό στους Πειραιώτες έχει μόνο ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος το 2013 είχε πετύχει 7 γκολ σε τρία ματς, πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: