Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Το αφεντικό έχει άλλα σχέδια

Εκεί κοντά στο τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη θα ανοίξουν το κεφάλαιο "Ανανέωση συμβολαίων" στο μεγάλο λιμάνι. Η αλήθεια είναι πως ο Ερνέστος ζήτησε από το αφεντικό νέα πρόσωπα στην ομάδα, σε μικρότερη ηλικία, πιο γρήγορους που να κάνουν τη δουλειά του, βάζοντας συγχρόνως απαγορευτικό στην ανανέωση συμβολαίων της παλιοσειράς.
Έλα, όμως, που ο Κόκκαλης -ως παλιά καραβάνα- έχει αντίθετη άποψη. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων μια δοκιμασμένη συνταγή. Αφήστε που υπάρχει και το οικονομικό στη μέση. Λιγότερα θα του κοστίσουν οι ανανεώσεις. Στο μυαλό του είναι να προσθέσει δύο ή τρείς παίκτες από Βραζιλία ή Αργεντινή προκειμένου να μπαλώσει τις τρύπες στα δεξιά, τα αριστερά και την άμυνα και να σπρώξει όλο το χρήμα στον επιθετικό.
Τα ονόματα που ακούγονται τους τελευταίους μήνες μην τα λαμβάνεται σοβαρά στα υπ όψιν σας. Γράφονται για να πουλήσουν οι φυλλάδες. Ο πρόεδρος θα αισφνιδιάσει και πάλι το καλοκαίρι. Αρκεί να μην έλθουν οι παίκτες την τελευταία στιγμή, όπως συνέβη φέτος με Λέτο, Ντούντου και Ντιόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: