Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Πήρε το μήνυμα ο "Δράκος"

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα με διάφορους τρόπους. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φαίνεται ότι το έπιασε το νόημα και αυτό φάνηκε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. Υπομονή τέλος. Επιτέλους, ήλθε η ώρα για πράξεις, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με το βάζελο. Ας δικαιολογήσουν εν τέλει άπαντες τα λεφτά που παίρνουν. Από τους βοηθούς του προπονητή μέχρι τον ίδιο τον κόουτς, αλλά και τους παίκτες.
Καθότι όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε. Και φαίνεται ότι ορισμένοι έχουν καθήσει αναπαυτικά στα συμβόλαιά τους και κρύβονται πίσω από το παραμύθι που υπάρχει κάθε χρόνο περί "νέας ομάδας που θέλει δουλειά" και ζητούν συνεχώς πίστωση χρόνου. ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΕΛΟΣ. Όποιος δεν μπορεί, ας πάει σπίτι του. Αν συνεχισθεί αυτή η κοροϊδία, είναι σίγουρο πως, θα μιλήσει ο κόσμος με τον τρόπο που γνωρίζει. Κι αυτό δεν συμφέρει κανέναν.
Όντως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να... αγοράσουν χρόνο οι "ερυθρόλευκοι" και να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.
Και να μην ξεχάσω... Οι δικαιολογίες τύπου "δεχόμαστε μεγάλη πίεση" είναι απαράδεκτες. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση σε όλα τα αθλήματα. Ο φίλαθλος που δίνει τα ωραία του ευρώ για να παρακολουθήσει θέαμα και νίκες (κυρίως επί του βάζελου) πως πρέπει να αισθάνεται δηλαδή; Και χαλάει και τη ζαχαρένια του με αυτά που βλέπει...
ΥΓ: Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός χάσει από τον Παναθηναϊκό (κτύπα ξύλο) θα γίνει χοντρό πανηγύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: