Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Πικραμένοι, μίζεροι και κομπλεξικοί

Πολύ μου αρέσει που οι βάζελοι απαξιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα και κάνουν τάχα ότι δεν ενδιαφέρονται... "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", λέω εγώ. Πραγματικά με πιάνουν τα γέλια. Με αυτή τη νοοτροπία δεν έχουν τύχη να το πάρουν ούτε την επόμενη πενταετία. Πιο πολύ γέλιο προσφέρουν όταν χρησιμοποιούν ως άλλοθι τη διαιτησία. Μιλάει για διατησία, ποιος; Ο βάζελος;
Πάντως, όλη αυτή η αντιμετώπιση δείχνει τρία πράγματα:

1) ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ. Για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα ξεγλύστρισε μέσα από τα χέρια τους. Αλλά αυτή η χρονιά έχει μεγαλύτερη σημασία καθότι μπήκαν στην ΠΑΕ κι άλλα κορόιδα κι έγιναν πολυμετοχικοί. Και ησύχασε ο Τζίγγερ...

2) ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ. Με τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή τους έφταιγε η διαιτησία δηλαδή; Και να σκεφτείτε ότι από φέτος στο άρμα του βάζελου προστέθηκαν κι άλλα σωματεία. Το σύνθημα "ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός σύλλογος της πλάκας πολυμετοχικός..." τα λέει όλα. Ε, προσθέστε και τον Άρη σε αυτούς.

3) ΜΙΖΕΡΙΑ.Κοντεύουν να κάνουν κτήμα τους τις περσινές δηλώσεις του Νικολαϊδη που είπε... "Όποιος θέλει να πανηγυρίζει τίτλους ας γίνει Ολυμπιακός". Ε, αλλάξτε ομάδα να τελειώνουμε.

Όσο για τους τίτλους των εφημερίδων του στιλ... "Μόνο εσύ" και "Ευρωπαίος Παναθηναϊκός", είναι για λαϊκή κατανάλωση και για να... τσιμπήσουν κανένα ευρώ από τους πονεμένους.

Τι πάει να πει Ευρωπαίος όταν δεν έχεις πάρει ούτε μια ευρωπαϊκή κούπα; Τόσα χρόνια δεν έχετε μάθει ότι ο πρώτος παίρνει όλη τη δόξα και ο δεύτερος είναι τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: