Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ανοίγει δρόμο για το φάιναλ φορ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα... Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ρεάλ Μαδρίτης (τζάμπολ στις 21.45 κι απ ευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ) σχεδόν με όλα του τα όπλα. Βλέπετε, ο τεχνικός του Θρύλου Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μιχάλη Πελεκάνο και τον τιμωρημένο Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
Αντίθετα, επιστρέφει στη δωδεκάδα ο αρχηγός Θοδωρής Παπαλουκάς, ενώ έδειξε ότι βρίσκεται σε τοιμότητα και ο Γιώργος Πρίντεζης.
Είναι η πρώτη φορά, από τότε που καθιερώθηκε η προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, που ο Ολυμπιακός θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας.
Και με τη βοήθεια του κοινού του ευελπιστεί να δώσει το παρών για πέμπτη φορά στην ιστορία του σε φάιναλ φορ και για πρώτη μετά το 1999 (Μόναχο).
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί με τα υπόλοιπα της Ευρωλίγκα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε online και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.scoreline.gr/livescores.htm?3/24/2009
Οι σημερινοί προημιτελικοί: Στις 19.15 θα παίξουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παρτιζάν Βελιγραδίου, στις 20.45 Παναθηναϊκός - Σιένα και στις 21.45 Μπαρτσελόνα-Ταού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: