Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Τσίλντρες: "Είναι τρελοί οι οπαδοί"

"Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος, στα πρότυπα των ομάδων του ΝΒΑ. Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν περισσότερο πάθος και ζουν για την ομάδα τους. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί και αυτό μου αρέσει πολύ" υποστήριξε ο Τζος Τσίλντρες σε δηλώσεις του στην "As.com" με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης
"Είμαι περήφανος που έχω τη δυνατότητα να ζήσω τέτοιες νέες εμπειρίες. Αισθάνομαι σαν πρωτοπόρος και αντιλαμβάνομαι πως πολλοί παίκτες μπορεί να με βλέπουν σαν παράδειγμα".
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πίεση του ότι αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ευρώπης. "Όταν βρίσκομαι στο παρκέ το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Τίποτε άλλο".
Για τις μονομαχίες με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσίλντρες τόνισε τα εξής: "Ο κόουτς μας είπε πως πρέπει να σεβαστούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Όλοι μας γνωρίζουμε τον Μπούλοκ, ο οποίος είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και με μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: