Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

"Βρίσκουμε και πάλι το ρυθμό μας"

Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν υπήρχε κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά ο Σουηδός τεχνικός Αντερς Κρίστιανσον έμεινε ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα των παικτών του...
«Ηταν ένα παιχνίδι σαν προπόνηση καθώς είχαμε διασφαλίσει τη θέση μας. Αυτοί οι αγώνες είναι δύσκολοι για τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι καθώς δεν έχουν να διεκδικήσουν τίποτα. Για αυτό το λόγο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι αθλητές μου. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ με τη Λαμία. Το έχω ξαναπεί ότι φέτος δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει η ζημιά. Αν λοιπόν είμαστε εμείς σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κουρνέτας, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση επισήμανε: «Νιώθω ανακούφιση που επέστρεψα στη δράση. Δυστυχώς έμεινα αρκετό καιρό εκτός των αγώνων και θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα βρίσκουμε ξανά τον ρυθμό μας. Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι σημαντικό και κάθε νίκη θα είναι πολύτιμη. Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ειδικά στο παιχνίδι με τη Λαμία η οποία θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος. Με τον τελικό του κυπέλλου θα ασχοληθούμε αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα».
Ο Χοσέ Ριβέρα τόνισε: «Με το σημερινό παιχνίδι κλείσαμε νικηφόρα την κανονική περίοδο. Τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια όπου τα λάθη απαγορεύονται. Το μυαλό μας από σήμερα κιόλας πρέπει να είναι στον αγώνα με τη Λαμία ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: